Vigtigt Info, støt op.

Viborg Trial Klub
Viborg Trial Klub

Som alle ved har vi i dag noget af det bedste vi kan få i Viborg Trial Klub, vi mangler kun varme :0).

Nu har vi mulighed for at komme med i det nye Game center som skal laves i de store Vestas haller på Nellikevej 3, altså lige overfor hvor vi er i  dag.

Jeg ønsker selvfølgelig at vi fortsat skal have de bedste forhold til at dyrke cykeltrial og vil derfor opfordre alle til at møde op i morgen d. 1 marts kl. 16-19. Vi skal selvfølgelig sørge for at der står cykeltrial på så mange sedler som muligt, skal vi have indflydelse er det vigtigt at I møder op. Flere andre brugere vil også komme med deres ideer så der bliver noget for alle.

Ud over cykeltrial vil jeg også gerne opfordre alle til at tænke på andre muligheder for hvad der kan være i hallen, jeg tænker her bouldering      (klatrevæg), måske dual lane som kan bruges af cykler, løbehjul, skate, rulleskøjter, segabords mm. Måske en skumgrav, vi skal tænke fremad, ikke komme med alt det gamle som skulle have været i hallen for 40 år siden.

Altså er det vigtigt at du møder op i morgen, jo flere jo bedre, tag gerne far og mor med også :0). Nellikevej 3.

Du tager bare din cykel med som du plejer, vi cykler over i den nye hal 50 m længere oppe af vejen.

Vi ved endnu ikke om vi flytter med, dette afhænger af hvor meget vi kan forvente at få af plads og på hvilke betingelser.

Scroll to Top