Vigtig Info om VM udtagelse

VM 2017 Viborg.

 

VM Belgien 2015
VM Belgien 2015

Som i sikkert ved har vi her til sommeren Youth VM Trial her i Viborg, det bliver fedt.

At vi afholder VM i Viborg gør selvfølgelig også at vi skal have så mange danske kører med som muligt.

Du skal vide at det er svært, det er altså verdens bedste i deres aldersgrupper som kommer.

Du kan komme med hvis du yder og mener at du kan køre det niveau der er i pågældende klasser der er tilpasset din alder.

Da vi er vært for VM har vi mulighed for at få 6 kører med i følgende klasser:

  • 9-10 år,                           Niveau ca. dansk C
  • 11-12 år,                         Niveau ca. dansk B
  • 13-14 år,                         Meget svært dansk B tæt på A niveau
  • 15-16 år,                         Niveau mellem A og Elite.

Er du i dag 10 år, men bliver 11år i 2017 skal ud køre i klassen 11-12 år og så fremdeles.

Vi har mulighed for at få kører med i flere klasser, men det kræver at deltagerne gør en indsats, vi ved at det bliver svært.

 Vil du med til VM skal du fra nu af notere trænings timer på cyklen og det du træner ved siden af, løb, styrke…. Så vi fælles kan tage beslutning om hvem der er berettiget. Dette gælder i alle klasser da det er vigtigt at de som skal med er klar til udfordringen.

 Der vil på fredag blive kørt stævne i Viborg, her vil resultatet tages med i betragtning til en senere udtagelse, altså vil fredag ikke være afgørende for om du kommer med til VM men blot en indikation.

Nogle klasser er der mere end 6 kører der kæmper om pladserne, her vil derligeledes blive set på eventen på fredag, og den samlede udvikling op til VM.

At vi ikke udtager allerede nu skyldes at du jo kan være uheldig at knække cyklen i første sektion, eller få en mindre skade som gør at du ikke kan gennemføre, dette vil jo ikke være fair.

Ligeledes vil en udtagelse allerede nu også give dig den mulighed at du bare kan slappe af hen over sommeren for så at møde uforberedt til VM og kun få max straf.

Det er også vigtigt at alle som har interessen for at komme med giver gas helt frem til VM, vi kan have holdet klar og i sidste sekund få en skade som gør at vi skal have en ny mand klar.

Kommer der flere stævner før VM vil der også blive set på resultatet fra disse, kører du til udlandet og viser flaget med gode resultater vil dette også blive set positiv.

Vi ønsker at stille med de kører som er fit for fight i så mange klasser som muligt.

 Skulle du komme med til VM skal du være forberedt på at du måske kun kommer 3 meter ind i hver sektion for så at få max straf, DET ER SVÆRT.

Uanset hvad resultatet bliver så husk at det kun er få personer der får chancen til at køre med ved VM.

Skulle du ikke komme med håber vi selvfølgelig at du kommer med til Viborg som hjælpekører, for en af dine danske kammerater, der kan være brug for dig som minder, og til gennemgang af sektionerne. Husk at vi er Danmark, ikke konkurrenter, vi er sammen op til og under VM :0)

Jeg håber at alle er enige om at dette er bedste måde at gøre det på, vi ser frem til at hjælpe jer til gode resultater.

Sportslig Hilsen

DCU Kontakt                                Team Manager

Stina Jensen                                 Ole Kristensen

 

Scroll to Top