VIGTIG INFO. DM, Youth VM og Cup 2017

Som alle ved er vi nu godt på vej ind i 2017, dette betyder også at vi nu skal have styr på stævner og DM, lidt mere end der var i 2016 hvor vi kørte første år under DCU.

Vi arbejder nu på at at få styr på stævnerne, 3 ting er dog fastsat, Trial Jam 14-15-16 april, ungdoms VM d. 4-5-6 aug.  og DM d. 19-20 aug.

 

Tidligere Jami Viborg

 Trial Jam 14-15-16 april, vil blive afholdt og kørt som en DM cup som tæller til udtagelsen af de som vil køre med om VM pladserne. Altså vil konkurrencen forgå som det første så der kan være fri træning i sektioner osv. efter konkurrencen. Vi håber selvfølgelig på at vi får internationalt besøg fra udlandet på alle nivauer, vi laver poster på Engelsk og håber på at vi kan trække flere af de som har besøgt os og nye som gerne vil på besøg i Viborg før VM.

Ungdoms VM 4-5-6 aug., bliver jo afholdt i Viborg hvor Hjultorv og Nytorv bilver ombygget med trial sektioner af kampesten, betonelementer, træstammer osv. Et kæmpe arrangement som vil trække 160-180 kører + forældre  fra hele verden. Vi håber selvfølgelig på stor opbakning fra alle til dette event, om de er på holdet eller blot publikum. Klasserne er følgende 9-10 år, 11-12 år, 13-14 år, 15-16 år. Danmark vil være stærkest representeret i klassen 15-16 år hvor vi får brug for udtagelse da der er begrænset antal kører pr. klasse. Vi håber selvfølgelig at alle træner flittigt og giver max gas de næste måneder så de har chancen for at deltage på hjemmebane.  

Kasper Arentz VM10er youth 2016

DM d. 19-20 aug. bliver i Århus centrum, lige foran Aros, her vil der også blive opbygget sektioner, Århus er som i måske ved  europæisk kulturhovedstad 2017 og vil derfor gøre noget ekstra ud af Cyklo everten som er samarbejde med muskelsvind fonden, alt overskud i forbindelse med eventen vil gå til fonden. Vi skal såvære en del af underholdningen med DM og efterfølgende sjov og leg. DM’et skal køres d. 19 men jeg har lovet at vi bliver i byen og underholder efter DM, dels ved at hoppe rundt i sektionerne og også på aftalte steder i byen, de vil meget gerne have det skal være en fest med masser af cykler, også søndag hvor der skal leges. Alle kører og forældre skulle gerne blive, så vi sammen kunne spise og støtte projektet og være med til at gøre det til en succes Jeg håber at vi kan få SVERIGE med til eventen da det er vigtig at vi viser os frem da Århus har ansøgt UCI om Worldcup i 2018. Dette skal være en slags prøve event. Samtidig med Trial vil der blive stort setup med BMX ramper, “pimp your bike”, boder, spise telte og meget mere.

Ud over de allerede fastsatte datoer kommer der flere cups, her arbejdes der nu på dato, det er muligt at udtagelsen til VM bliver over en flere cups, det, ville jo være træls med en defekt som afgørelse.

Licens 2017. Licensen for 2017 skal nu fornyes, det forgår på Dansk Cykel Union, http://ny.cyklingdanmark.dk/medlem/licens/vejledning-til-dcu-licenssystemet.html. Med licens kan du deltage ved alle danske stævner men også tage turen rundt i verden og deltage ved alle UCI stævner. Jo mere I kommer ud jo bedre bliver I.

Jeg håber i er klar på en ny spændende sæson med masser af cykling.

 

 

Scroll to Top