Viborg Pokalløb

Frank tager solbad i sektion 4

Succes med første MC trialstævne i Viborg.

Young boys

Som noget helt nyt var der MC trial i grusgraven på kirkebækvej i Viborg, vi havde fået lov at køre der for kort tid siden og da det jo var nyt for alle var det oplgt at køre årets første stævne der. Grusgraven bød på alle tænkelige sektioner fra Sten, vand, grus, sand, beton og jord, hvilket gjorde at alle blev udfordret. Nogle var bekymrede for sandet, mens andre ver bekymret for stenene. Frank valgte at bruge dagen på solbadning lige midt i sektion 4 og efterfølgende badede han i samme sektion :0)).

Efter min mening havde vi ramt nivauet meget godt, det var tilpas udfordrende i alle klasser, alt kunne nulles, men var man uopmærksom var der hurtigt kilppet 5 strafpoints på kortet. Klasse C havde vi prøvet at lave lidt blandet da vi vidste at der kom en del Cadet kører som var på små maskiner, her tilpassede forældre så selv sporet der hvor vi havde strammet det lidt for meget.

Ian i fin stil

Klasse C var måske en smule for let for vinderen Nicolaj Tybring som kun lavede 4 fejl, alle på sidste runde, men med hans trænings indsats er det nok ikke sidste gang han løber med pokaler i klasse C. I samme klasse var Steffen Bækkel og Morten Poulsen i duel, Morten har masser af gåpå mod men mangler lidt rutine, så Steffen kunne tage 2 pladsen. Morten skal vi lige have fanget med laso og kørt lidt ned i tempo :0), da det godt kan gå lidt for hurtigt på forkerte steder. Klasse B blev flot vundet af Per Larsen på sin nye 4T Beta, han var en del prikker foran Per Madsen som havde comeback efter 15 års pause, sidste plads på pallen blev Christian Buch, altså var alle på pallen nye i klassen, jeg tror at der vil blive trænet hårde de næste på uger før DM 1. A klassen var modsat håret tæt i toppen, Jonny Rasmussen og Jan Jørgensen med masser af rutine tog de øverste pladser, mens Regitse viste girlpower og kørte sig ind på en flot 3 plads. Lokale Lasse Poulsen som også gjorde comback til sporten efter 18 år er nu gået i træningslejr da kammeraten Per Madsen jo tog pokal i klasse B har han håneretten :0) Klasse E blev forventet vundet af Mikkel Brade mens Alex Overby tog en fin 2 plads foran Thoms Pedersen. En stor tak skal lyde til dem der hjalp til over hele weekenden, sektionsbyggere, hjælpere, bedømmere, tællere, og oprydere og grusgraven. Tak til alle for de mange glade ansigter og en god dag i Viborg.

Der er desværre kun billeder fra sektion 4 og alle er ikke med.

Scroll to Top