Vejen til "The Road"

Trialaction Team med nye Monty XXV
Trialaction Team med nye Monty XXV

Jonas Kristiansen har i Samarbejde med Trialaction, Jitsie og Actionmedia lavet en ny film om hans vej til toppen af  verdenseliten.Filmen blev lagt op for 2 døgn siden og har på kort tid vagt opsigt rundt om i verden hvor den ligger på alle de førende hjemmesider om trial, Jitsie, Trial Magazine, Todo Trial, Tribalzine, Trialonline osv.

Alle vidste godt at Jonas er med hvor det sker, men som det ses på Tribalzine er de imponeret over den korte tid det har taget at nå med op i toppen internationalt, som Jonas fortæller var hans første  konkurrence i 2010 i Sverige hvor han vandt klasse A, i øvrigt med Mads D og Erik Juric lige i hælene. I 2011 startede vi så DM serien. 2012 begyndte han for alvor at køre internationalt i BIU (Biketrial International Union) hvor han vandt World Cuppen, i øvrigt foran Erik Juric, træningskammerat, meget imponerende af begge. Jonas prøvede UCI af allerede i 2012 for at vide hvad der skulle trænes på hele vinteren, da han vidste at han skulle køre både UCI og BIU i 2013.

Alt her fra kan du se i filmen “The Road” om Jonas, et fantastisk stykke arbejde og vilje til at nå toppen. Jeg er sikker på at han også vil lege med i top 20 i VM 2014 og på den rigtige dag er han i en Finale.

Vi skruer lige tiden lidt tilbage da det startede :0)

Som mange husker var 2009 året hvor Trialaction Team var med i Talent, jeg fik en mail om ikke jeg ville lege med på MC trial hvilket jeg faktisk sagde ikke var så intressant da jeg jo bare var en gammel mand på MC, de blev dog ved og jeg sagde ja hvis jeg måtte tage 4 drenge med på cykel. Vi fik grønt lys og vi lavede Trialaction Team, Jonas Kristiansen, Erik Juric, Nicolaj “Mac Muffin” og Mads D.

Vi mødte til talent showet som aftalt med DR, dog skal det siges at Jens Kristiansen havde svejst stativ hele natten og drengene havde aldrig kørt på det før showet. Da de spurgte om vi havde noget musik, sagde vi at de kunne bare sætte noget på med gang i og vi blev enige om TNT.

Vi snakkede kort igennem hvordan det skulle forgå og showet startede :0), drengene kørte opvisningen som om de havde trænet det 1000 gange og alt klappede også publikum. de imponerede alle og var videre i Talent. Efter nogle dage/ uger skulle vi så over til en udskilningsrunde da der var for mange, her røg de til stor forundring ud, men vi blev enige om at det var fordi de ikke kunne synge. Jeg var dog af anden overbevisning og sendte DR et langt brev om Talent kun var at kunne synge.

Efterfølgende var Trialaction Team ude at køre opvisninger over hele landet også Bornholm, drengene trænede og trænede for at blive bedre, de holdt trænings weekender hos Mads D hvor de byggede baner både nat og dag. De sov i en gammel skraldet campingvogn uden indmad, tror måske ikke engang de blev vasket hele weekenden. Alt deres træning sammen har efter min mening også en stor del af grunden til at Jonas er kommet så langt, Erik har holdt ved til nu og viste i 2012 at han kan være med, Mads D som alle ved var Danmarks bedste Street Trial kører sprang desværre over på cross, her giver han i øvrigt de fleste baghjul når han fuldfører, Mads har et klart motto ” Pokal eller Hospital”. Nicolaj sprang fra i 2011 men er nu igen tilbage på cyklen hvor han virkelig er rykket som Street kører.

Jeg er stolt over hvad de hver i sær har gjort, vi har haft hundredevis af sjove timer sammen og jeg glæder mig til flere, også med de nye der er på vej ;0)

Søger man film på Youtube med Trialaction og drengenes navne er der mange sjove film.

Sjovt nok har Talent nu igen sendt en føler ud om at de skal have action, vi arbejder nu på et nyt hold som skal imponere de danske fjernserer, om de så har Talent nok må vise sig :0)

Nicolaj skal vi jo så lige have på banen igen, for den flotte film der er lavet om Jonas er jo ActionMedia alias Nicolaj “Mac Muffin” flot arbejde.