Vasek Kolar med ny fed video.

2013-08-30 18.33.33
Kolar på nul i glatte stammer

Vasek Kolar har lige lavet en ny flot film der viser meget af det han kan, Kolar har ved seneste mesterskaber vist at han blandt de bedste ved Elite VM om det er BIU eller UCI.

Kolar startede på cykeltrial som 6 årig og har så med mange timers træning og leg kørt sig helt op i verdens toppen. Først som BIU kører hvor han i år sluttede som nummer 2 ved VM og efterfølgende blev nummer 5 ved Elite VM i Afrika, vel at bemærke at han var nummer 3 efter første runde i et meget tæt felt.

Kolar kan som i kan se lave meget street på sin cykel og han bruger det ofte i sektionerne hvor han drejer den ind på forhjul og skifter til baghjul på ting hvor andre tvivler. ofte ser man ham hoppe baglæns eller rotere på vej gennem sektionen.

Kolar er rigtig gode venner med Jonas Kristiansen, de er de 2 outsidere som pludselig dukkede op i UCI fra BIU, ikke mange kiggede til deres side i starten, men som resultaterne kom på tavlen var der snart respekt.

Jonas og Kolar er altid sammen til træning før og under VM, de træner sammen på Dressler camp, og lærer af hinanden. Vi håber at venskabet og det danske niveau kan trække Kolar til Danmark for træning eller konkurrence i fremtiden, Kolar er en fantastisk kører og person, en kører som alle kan lære meget af.

Se filmen her: