Træning i Viborg Trialklub starter d. 13 aug.

IMG_0815
Masser af sjov

Så er det op af sofaen og op på cyklen efter en god ferie, vi satser stærkt på at se dig til træning i klubben. Mød dine kammerater fra campen, eller de som du cyklede med før ferien, har far og mor dårlige undskyldninger for ikke at tage med så giv dem et spark bag i fra mig.

For lige at skyde efterårs sæsonen ordentlig i gang har kan jeg oplyse om at vi får fint besøg da klubbens Verdensmester Jonas Kristiansen kommer til første træning i morgen. Vil du se ham træne og have et par fif så mød op, jeg er sikker på at alle kan lære noget af Jonas.

Vi håber selvfølgelig på stort fremmøde, alle der har cykel som er medlem af klubben kommer bare og kører, er du ny og vil gerne ind og prøve har du mulighed for at prøve democykler i klubben. Klubbens medlemmer er pt. fra 4 år og op.

Jeg ser frem til et sjovt halvår hvor vi skal have gjort klubhuset helt færdigt, og samtidig have lavet om i sektionerne, alt dette håber jeg vi snart finder en arbejdsdag til så vi er klar til DM finale og vinteren.

Mød op til træning i morgen fra kl. 16.00 til 20.00 og tag gerne en kammerat med så du kan få flere at cykle med. Vi ses.