Trialaction Team i Danmark har Talent 2016

Trialaction Team
Trialaction Team

Så er det vist ikke hemmeligt mere, TV 2 har sendt pressemeddelse ud.

De som så første audition af “Danmark har Talent” var måske opmærksom på de små spots med hoppende cykler. Trialaction Team er med 7 dygtige kører med til at vise hvad der kan lade sig gøre på en cykel hvis man gider at træne og har målsætning om at blive dygtig. Det er ikke alle kører på teamet som er med, vi har valgt at tage lidt forskellige aldersgrupper med så dommere, seerer og publikum kan se at man ikke behøver at være voksen og vovehals for at være med. Kørerne er hovedsageligt fra Viborg Trial Klub, men for også at få lidt fokus på Sjælland har vi Gustav Jensen med her som dygtig repræsentant for Holbæk Trial Klub. Fra Jylland  er det Jonas Jensen Bjerringbro, Thor Bay Stoholm, Nicolaj Sørensen Skive, Carl Schmidt Thyholm, Kasper og Jakob Arentz Fly. 

Danmarks bedste Jonas Kristiansen er ikke med, han drager efter nytår til Spanien for at træne koncentreret 4 mdr for sæsonen 2016. Emil Kallesø, Jakob Storgaard og Tobias Sjøgren får lov at repræsentere Trialaction Team ved andre lejligheder, vi er ret sikre på at dette vil give lidt ekstra fokus på hvad vi kan på cykel :0)

Vi vil rulle over skærmen på Lørdag d. 2 januar og håber selvfølgelig at alle bliver imponeret og vil se mere. Vi vil gerne vise sporten frem på fineste vis og håber at dette kan give mere fokus på trial sporten fremover.

Vi håber selvfølgelig på at gå videre og tror på din opbakning fremadrettet hvis det lykkedes, vi er oppe mod dansere og sangere, hvilket måske gør det lidt vanskeligt da det jo er det dommerne er vandt til, vi vil dog gøre alt for at give dem noget at tænke over, og vil give gas hele vejen, hvis vi får chancen :0)

Her lidt billeder fra optagelserne i KBH.

 

Scroll to Top