Trialaction Sommercamp 2013

Bedste venner
Mikkel og Mads, glade drenge fra nord

Trialaction sommer camp er nu vel overstået, solen skinnede på alle 25 deltagere fra første dag. Vi havde fremmøde onsdag fra kl. 9.00 til 12.00 hvor alle fik henvist sit sove område mm. Hurtigt fik drengene cyklerne fundet frem og der blev cyklet flittigt fra start. Vi havde i år lavet en dual bane i paller og stiladsplader, ikke noget højt eller svært, men en bane hvor alle kunne være med, dette var fra start en succes, her blev fra start kørt flittigt.

Jonas Kristiansen havde lagt turen forbi for at vise lidt af det han kan til de som er på vej frem, han hoppede lidt rundt og lavede lidt forskellige linjer som de andre så kunne træne, Jonas kunne desværre ikke være der mere end et par timer da han skulle videre til EM i Spanien.

Som altid var vi klar med opdeling af hold så deltagerne bliver blandet, niveau og alder, her skulle de så sidde i gruppe til spisning og hjælpe hinanden til de fælles konkurrencer der skulle gennemføres ugen igennem. Onsdag blev der kørt flittigt og de var ikke til at få af cyklerne, jeg tror klokken var 22.00 da vi stoppede dem så de kunne være bare lidt friske torsdag. Torsdag morgen kunne vi se resultatet af den hårde træning, flere jamrede om ømme hænder og arme. Som første fælles konkurrence havde vi den populære dual bane, her skulle hvert hold vælge sin kører i kategorien D,C,B,A og E, de skulle så alle kæmpe på kryds af hold. Det blev nogle rigtig sjove gennemkørsler, nogle kørte fantastisk flot, men havde så for travlt på de sidste meter og kiksede så på de mest simple ting, mens den lidt mere forsigtige så kom tøffende sikkert over målstregen som vinder, stof til eftertanke :0)). Allerede her kunne vi se at varmen satte sine spor, der var flere pauser under pavillonen, et rigtigt hyggeligt sted hvor der hele tiden også blev skruet og justeret cykel.

Om aftenen var der mest aktivitet, og kørerne kørte i perioder, der blev lavet meget flotte tricks og sjove detaljer, store smil og sjov holdene imellem. Anden konkurrence var balance på kabeltromle, her var det om at gå flest meter på 1 minut, denne konkurrence vendte rundt på resultatet fra dual banen, flere at de helt unge/nye kunne næsten løbe på tromlen. Resultatet af konkurrencerne blev offentliggjort efter spisning, og der var nu mere spænding på hvem der var bedst. Fredag var endnu mere stille til morgenmaden, her var der flere der mente at de ikke kunne cykle, alt var ømt, og de var mega trætte, nogle gik tilbage til værelset efter morgenmad for lige at tage en time mere under dynen. Fredag eftermiddag havde Erik Juric taget turen ned for at vise hvad han kan på sin nye Monty M5 carbon cykel til alles begejstring, cyklen havde få kun set live. Vi skulle senere så have gang i point sektion, her er der sat points på hver enkelt forhindring og det gælder så om at samle  points til sit hold, altså har forhindringen points og man vælger så hvor man mener man kan køre, fejl trækker så minus points. Meningen med denne øvelse er at køreren skal kende sine begrænsninger uden at satse, nogle var mere fristet til at satse end andre, men ofte kostede det så lidt minus points. Samme dag var der også balance kørsel på en lang bom i 10cm højde, her skulle man køre længst muligt og fik så points alt efter hvor man kørte af. Her var det fedt at se at det faktisk var de yngre som var bedst.

Lørdag var så sidste dag, vi lod drengene sove 1 time mere, og da vi vækkede dem jamrede de over at de skulle sove længere sidste dag hvad de også havde, men ikke havde opdaget. Ved morgenbordet skulle de selv hente det brød og andet de skulle have 3 m væk, her var kommentaren at de altså tog alle de 5 stykker brød de skulle have på en gang, så de ikke skulle rejse sig igen for det gad de ikke :0). Campen gik efter min mening perfekt, alle blev udfordret på cyklerne men mest af alt blev der også skabt masser af kammeratskab på kryds af landet, det var glade unge mennesker som forældrene kan være stolte af, altid et smil og en hjælpende hånd, ved styrt var der hurtig opbakning fra alle. Jeg vil sidst men ikke mindst takke Allan og Sanne for deres store hjælp i køkken og på værkstedet. Jesper fra Thisted skal have tak for de mange videoer og billeder som vi sikkert får adgang til.  Tak for denne gang, det var en fornøjelse. Jeg har lagt lidt billeder op nedenstående, alle er sikkert ikke med, men jeg håber at Jesper ligger billederne op så vi kan linke til dem. Skriv gerne jeres kommentar nederst.