Trialaction med ny hjemmeside

Reservedele i kassevis
Masser af dele på lager

Som led i at yde bedre service for hele trialsporten har vi den seneste tid arbejdet på ny hjemmeside så du får de bedste muligheder for at følge med i hvad der fåes til både cykel men også motocykel. Trialaction har stort udvalg af varer fra hele verden og vi vil gøre hvad vi kan for at du kan få de nyeste dele til din cykel/MC. Vi er lagerførende på flere og flere dele og vi arbejder nu videre på ny webbshop så du altid kan surfe rundt og bestille varer efter ønske. Vi kan på de fleste dele matche priser med udlandet, flere dele ligger vi lavere. men vigtigst af alt er at vi måske kan hjælpe når motoren står af kort før et stævne.

Trialaction har import af flere anerkendte mærker som Jitsie, S3, Jotagas, Hebo. Vedr. dele satser vi hovedsalig på Jitsie og S3. Jitsie  giver adgang til Forma, AJP, Alpinestars og masser af dele til alle cykler  og S3 da de med eget program udvikler flere fine dele , begge har klart de mest efterspurgte varer til Trial MC sporten.

Trialaction støtter igen i år trialcuppen, og vi ser frem til at servicere dig til driftssikker kørsel i 2013.

Nederst på siden vil du se at du har mulighed for kurser og leje af MC Trial, vi håber du formidler dette videre så vi kan få flere ud i sektionerne på de sjove maskiner.

Monty, Echo, Onza, Hope og Inpulse, og her er Jitsie nu også på banen med komplet cykeltrial beklædning, som allerede nu sidder på flere kører i verdenseliten. Sættet består af handsker, shorts, trøje, hjelm og sko. Jitsie Airtime vil snart ligge på hylderne hos Trialaction.

Scroll to Top