Trial Jam Denmark i Påsken 3-4-5 april

Trial Jam Denmark
Trial Jam Denmark

Tilmelding til TrialJam Denmark:

Tilmeld jer nu, det bliver så fedt:0)

Skriv nederst i indlæg at du deltager, og hvilke dag(e) du deltager, det er vigtigt for indkøb af mad. Tilmeldingen er BINDENDE.

Sidste tilmedingsfrist: 31 marts. Du kan KUN deltage hvis du er tilmeldt!

Som mange sikkert allerede ved giver vi den max gas i Viborg Trial Klub i Påsken. Vi får besøg af Verdens bedste Abel Mustiles og flere andre topkører er tilmeldt, alle de bedste fra Norge, Sverige og Finland har meldt deres ankomst.

Andrei Burton som har været fast opvisnings kører på Top Gear verden rundt er også på listen. Andrei har været med i Toppen af 26″ i flere år, en rigtig sjov fyr som altid give max gas.

Viborg Trial Klub håber at du støtter op om arrangementet og kommer og træner med Verdens bedste kører i Påsken.

Burton in action
Burton in action

Alle dage er hallen officiel åben fra 10.00 til 17.00. 

Deltagergebyr:

For at få adgang til at cykle i hallen skal alle betale 100 kr pr dag. Er du medlem af Viborg Trial Klub kan du få alle 3 dage for 250,- kr.

Inkluderet i deltager gebyret er morgenmad fra kl. 10.00, middagsmad fra kl. 12.30, kage og frugt om eftermiddagen.

Alle forældre og besøgende kan også betale for madordning hvis de ved de skal være med hele dagen. Tilmelding er ligeledes nødvendig, i kommentarfeltet nederst på siden.

Er der er forældre der vil sponsorere lidt kage er de altid velkommen.

Aftensmad er for egen regning, flere af topkørerne vil måske ud og spise i Viborg.

At vi gør det inkl. mad er for at vi er sikker på at alle får noget og at det de får er sundt :0) altså ikke chips og redbull :0)

Overnatning:

Der bliver mulighed for overnatning på lokal skole i nærheden, her er der også mulighed for bad. Alle som overnatter på skolen har pligt til at opføre sig ordenligt, alt skal forlades i samme stand som ved ankomst. Man er på skolen på eget ansvar.

Det er under Påskens Trial Jam, ikke tilladt at hoppe parkour i hallen, alt løb er forbudt, da vi ikke skal have skader ved at nogle hopper sammen.

Der vil sikkert blive opdelinger i hallen så der er lidt styr på hvem der kører hvor.

Vi ses.