Tilmelding DM1 Øby d. 12 maj

Træning i ØbyTilmelding til DM 1 cykeltrial.

DM for alle: Først lige info til alle som cykler cykeltrial. DM er for alle der er klasser for alle og vi opfordre alle til at møde op da det er her du bliver god. Der bliver sat baner op som skal gennemkøres af alle, men der vil være flere forskellige farver pile som hører til de forskellige klasser. Altså skal de dygtigste hoppe rundt på store forhindringer, mens at hvis du er begynder skal kører sigsak mellem forhindringerne. Vi gør opmærksom på at sektionerne er lidt lettere først på året så det er vigtig at du er med nu så du får rutinen med til senere.

Regler om kørslen: Du skal gennemkøre din klasse, her skal du følge dine farve pile fra start til slut i hver sektion. Hver gang du berører jorden får du strafpoints.  Du må køre, hoppe, vende, køre baglæns osv. bare du kører inden afmærkningsbåndet og kører rigtig om dine pile. Rører du jorden 1 gang får du en fejl, rører du 2 gange 2 fejl, 3 gange 3 fejl mens 4 stadig giver 3 fejl. 5 berøring giver 5 fejl som er max, dette gives også hvis du vælter, krydser afmærkning eller glemmer en pil. Vi vil på dagen gennemgå reglerne så alle ved hvordan de skal klare sig gennem sektionerne.

Klasser : 

5-10 år, klasse -C, B, A, og Elite, alle klasser har en mellemklasse, så hvis du kører klasse A og syntes det er for svært kan du køre “half & half”, altså halv A og halv B, dette kan du vælge på dagen ved hver konkurrence. Vælger du “half & half” tæller du altid efter de som kører klassen fuldt ud.

Tilmelding:

Dato: d.12 maj.

Mødetid kl. 10.00.

Instruktion kl. 10.45

Start kl. 11.00.

Pokal til 1,2,3 i hver klasse+ medalje til alle i klassen 5-10 år.

Tilmeldingsgebyr  kr. 100,- betales på dagen, eftertilmelding på dagen + kr. 50,-

Dagslicens (hvis ikke du har årslicens) kr. 100,- betales på dagen.

Køretid. 4,5 timer, 3 runder a 8 sektioner.

Adresse: Rydalsvej 10, 8830 Tjele.

Send mail til trialaction@sport.dk senest d. 8 maj.

Navn, adresse, klasse.

Viborg Trial Klub vil stå klar med mad og drikke til fornuftige priser. Tag alle dine venner med til en fantastisk dag i naturskønne omgivelser. Ø-bakker er 100% natur i de flotteste omgivelser i kan tænke jer. Altid læ da det er omringet at 30-55 m høje bakker. Er du frivillig forældre som gerne vil gøre en indsats så send en mail, vi mangler bedømmere og klippere til sektionerne.