Sæson finale til Vendsyssel Trial

Glade drenge
Glade drenge

2013 bød på mange gode løb, årets sidste Vensyssel Trial var også finale for Trial cuppen som tæller alle årets løb. I cuppen uddeles medaljer til de mest stabile og samtidig sponsorpræmier fra de danske leverandører til Trialsporten. Gas Gas Danmark og Trialaction var i år sponsorer og de uddelte præmier.  Stævnet forløb perfekt, Michael Andersen havde  ramt sektionerne tilpas udfordrende i alle klasser, alt kunne køres hvis koncentrationen var der. I alle klasser blev der kæmpet om alle points på trods af at resultaterne samlet nærmest var afgjort.

Klasse A var der dog helt tæt løb, Martin Hirschgaard og Jan Jørgensen var helt lige og bedste mand på dagen ville vinde samlet. Jan Jørgensen som alle ved kører utroligt koncentreret og kontrolleret når han har dagen, og det havde han i søndags. Jan kørte alle 4 omgange på bare 4 fejl, mens Kurt Hansen der lige havde tabt 10 kg, ja altså ved at skifte 4RT’eren ud med en Ossa, var som en hingst på græs, Kurt nuppede en flot 2plads på dagen. Martin måtte tage til takke med 3 pladsen og en samlet 2 plads.

I klasse Elite havde Morten JTG Andersen og Dan JTG Jørgensen et stort forspring til Kristian Jørgensen. Kristian ville dog ikke give sig og satsede alt, han mødte op på en 2005 Honda Montesa 4RT for rigtig at ligge pres på konkurrenterne. Kristian kørte faktisk også en flot 2plads hjem på monsteret, faktisk tror jeg at Kristian på dagen kørte tættest op med Morten i hele 2013. Mon ikke Kristian skal prøve de nye Montesa 4RT cykler der snart lander ved Trialaction ;0). Klasse E havde fået besøg af Mikkel Brade der på sin 125cc kørte med for at se hvad Elite bød på, Mikkel klarrede det ganske fint med flere nuller på dagen. Mikkel ved nu hvad der skal arbejdes med i fremtiden, helt klart at se at han træner med Dan Jørgensen, ingen stamme er for høj og stor, alt blev bare angrebet, Mikkel havde så lidt kiks på grundtræning og  præcision som der skal arbejdes på. Godt kæmpet Mikkel :0)

Klasse B blev som DMet vundet af Jonas Reinau, det var tæt løb på dagen, Sofie havde overtaget til sektion 8 på 3 omg, her kiksede hun og indkasserede en 5er, hvilket ikke kunne hentes på dagen.

Klasse C  Blev vundet af Villum fra Thisted, han kørte stabil fra start og holdt hovedet kold, dagens overraskelse skulle findes på 2pladsen, her fik Frederik Krage sin største skalp ved at slå farmand John med STOOOR forspring. Klasse C havde også her debutant, Tobias Ertman var for første gang med i sektionerne på sin 50cc Beta, Tobias er blot 6 år og har årene foran sig, det bliver spændene at se hvornår han kommer og napper farmand Dan i haserne :0)

Classic var også far og søn opgør, her var det “The Schmidts” Åge og Nicolaj, sidste DM strålede sønnen da de kørte fra Hårup, men denne gang var det farmand Åge som var bedst, det siges at turen fra Vendsyssel til Skive forgik med lav fart og gode historier fra dagen, Åge var styrmand.

Trialaction og Gas Gas Danmark ønsker alle  tillykke med resultaternes og ser frem til  i 2014, Vi har begge varer på hylderne, Julen nærmer sig, husk at ønskesedlen kan indeholde beklædning og dele til din MC fra årets sponsorer af trial cuppen, ja måske er ønsket en helt ny model 2014, vi pakker den gerne ind :0)

Vi har modtaget et link med et par billeder:

http://www.flickr.com/photos/20885822@N05/sets/72157636510417905/