Sommerferie i Viborg Trial Klub.

Viborg Trial Klub
Viborg Trial Klub

Så er det snart sommerferie, Viborg Trial Klub har sidste træning før ferien på Tirsdag d. 1 juli. Vi håber at alle nye som gamle møder op og giver den gas mellem 16.00 og 20.00. Vi opforder alle til at tage sine venner med som så kan komme ud og prøve de sjove cykler.

Pizza:

Ferien skal selvfølgelig fejres med Pizza og snak, vi ordre Pizza når vi ser hvor mange der kommer, husk lidt småpenge til udgifterne. Alle kan være med og vi ser gerne kører fra andre dele af landet til træningen og selvfølgelig også de gamle som ikke er så aktive mere.

Det er jo vigtigt at I ikke falder helt sammen i ferien, og jeg vil derfor opfordre alle om at skrive sammen, skulle nogle få lyst til at træne kan der altid åbnes, bare der er nogle stykker og en voksen på stedet. Vi vil helt sikkert lave noget træning i løbet af den kommende måned, måske noget sjov  med cykel og MC i Hårup eller andet, så hold hele tiden øje på FB og hjemmesiden så du ikke går glip af de sjove timer.

Simon Kristiansen Giro 2012
Simon Kristiansen Giro 2012

TV 2 på Tour. 

Som I sikkert har set i TV kører der nu reklamer for Tour de France, her har dansk cykel union spurgt om vi vil lege med og vise sporten frem. Jeg har selvfølgelig sagt ok, og jeg håber at alle der kan bakker op om projektet. Udsendelserne er d. 16 juli i Haderslev og d. 27 juli i Sæby. Kan vi samles i nogle biler kan jeg tager cykler og stativ med, samt betale brænstof til de biler som er pakket med kører :0). Begge arrangementer skal forgå i forbindelse med lokale cykelløb samt andet sjov i centrum af byen. Det er vigtigt at vi viser flaget så vi kan få flere klubber med ude i landet. mødetid forventes kl. ca. 10.00 begge dage.

Jeg ved at flere forældre sikkert vil sige at de har meget andet som de skal nå her i ferien, men hvad med at tage på shopping i nord, eller bare smutte en tur til Haderslev med knægten og fortsætte over grænsen efter sommerens forbrug af Vin og Øl, ja, nu bliver det straks mere interessant :0)

Ved du allerede nu at du kommer, så skriv det i kommentar nederst så de andre også melder sig, vi ses :0)