Noget du bare ikke må gå glip af :0) Trialaction Team

Trialaction Team
Trialaction Team

Sommeren nærmer sig og det er lig med at Trialaction får mange forspørgsler på opvisninger, jeg vil her kort skriv datoer hvor vi skal deltage.

Vi har nogle fede oplevelser på Trialaction Team og vi vil gerne dele dem med alle de andre dygtige kører, når det er muligt. Flere steder har vi shows på faste tidspunkter, men efter opvisningerne vil der flere steder være muligt at lege med på de opsatte forhindringer. Trialaction Team kan alle på sigt blive en del af, det kræver at du giver den gas til træning og viser at du vil være med. Vi hjælper dem som gør en indsats og vi har flere kører i forskellige aldersgrupper og niveau. Rette holdning og indsats belønnes :0)

Opvisninger de kommende uger:

Torsdag 30 April. Viborg Lokal Talent Show på Hjultorvet kl 19.00-21.00. Viborg Trial Klub skal opvise til lokal Talent, alle fra klubben skal vise hvad de kan, vi stiller stativet op og giver max gas, men samtidig skal alle nye også vise hvad de kan på paller og kanter på pladsen. DU skal med.

Fredag 8 Maj. Frederikshavn Open by night. Trialaction Team Emil Kallesø, Jakob Arentz og Ole K

Lørdag 9 maj. Hadsten åbning af cykelsti. Trialaction Team Jakob Storgaard, Daniel Enevoldsen, Thor Bay, Kasper Arentz

Lørdag 9 maj. Aabenraa MTB stævne.  Trialaction Team Jonas Kristiansen, Jakob Arentz, Emil Kallesø og Ole K

Lørdag 9 Maj. Bjerringbro åbning af nyt street anlæg ved hallen. Anders Mariussen står som tovholder og ser gerne så mange som muligt deltage fra Viborg og Stoholm, Alle som har cykel bør besøge Bjerringbro og vise sporten frem  på det nye anlæg.

Søndag 10 maj. Kolding  SRAM Liga. Trialaction Team Jonas Kristiansen, Jakob Arentz, Emil Kallesø og Ole K

Lørdag 16 maj. Motorfestival Allingåbro: Trialaction opstiller stativ, paller og træstammer til fri afbenyttelse, et vildt fedt event med 30000 besøgende, alt som kan køre er til stede, Dragrace, Motocross, Truck pulling, Traktor pulling, stuntshow, Helikopter mm, alt hvad du kan tænke dig, det er VILDT. Vi har billetter til de som vil komme og lege/ hjælpe på trial området. Vi vil meget gerne have MC trial repræsenteret og gerne et par mand der kan snakke lidt for Trialsporten, der plejer at være stor interesse for sporten. Vi udstiller gerne nogle MC trial på området, både nyt og Classichttp://motor-festival.dk/program.html

23-24 maj kører vi cykeltrial DM, mere om det findes snart i seperat artikkel.

Lørdag og Søndag d. 13-14 Juni Kongenshave KBH,  Trialaction Team, (Jonas Kristiansen) Jakob Arentz, Emil Kallesø, Jakob Storegaard og Ole K. Et kæmpe event men masser af publikum. Trialaction Team kører 4 opvisninger dagligt,Vi indbyder alle kører i Danmark til attræne og lege mellem opvisningerne, det bliver super fedt, både for forældre og deltagere. Jeg har adgangskort til deltagerne.

Se mere her: http://royalgardenmarket.dk/da/forside/

Det er muligt at deltage ved alle events hvis du er i nærheden :0),  jeg opfordre alle til at følge links og se hvad det er I kan komme med til de kommende uger, det bliver fedt:0)

Vi ses. Trialaction