Om Trialaction.dk

100% ekspertise i Trialsporten, Motorcykeltrial og Cykeltrial

Ole startede sin egen trial karriere i 1989. Han kommer af motocross familie, med en Danmarksmester som storbror, og selv om han gav ”gas”, og tilmed prøvede kræfter som sandsæk i sidevognen også, var han ikke tilfredsstillet!

Oles indre ”legebarn” med hang til, at få det umulige til at lykkedes, fandt sin rette hylde med trialsporten.

Han trænede og trænede, så flere timers VHS videoer med datidens ”VM’ere” og ud og prøve, mere video for at lure teknik og finesser, mere træning, video, træning – og sådan gjorde han hver eneste dag efter arbejde (han var i lærer som værktøjsmager), trænede 4-5 timer dagligt, 7 dage om ugen i de næste 4 år.

Al hans tid gik med trial, video, træning og løb.

Han høstede et hav af pokaler og medaljer, og kan kalde sig 3x Danmarksmester i Elite.

Han har deltaget i VM for hold, Nordisk Mesterskab og efter endt løbs karriere, har han deltaget i og gennemført Scottish Six Days Trial i 2010 og 2014 som bedste dansker.

Bedste internationale resultat er en 9. plads ved NM og vundet landskamp Danmark – Norge 1996.

Han har rejst rundt i hele Europa for at følge og se VM trial.

Da han sluttede sin aktive konkurrence karriere, gjorde han det til sin mission i livet, at udbrede kendskabet til denne fantastiske, og efter hans mening oversete motorsport, som er sjov og leg på MC.

Det førte til at han i 2009 gik fuld tid på sin, indtil da, hobby forretning Trialation og har bygget det op til det det er i dag, butik, værksted og webshop med trial som speciale.

Her sælger vi nye og brugte trial MC og cykler. Støvler, hjelme samt beklædning og reservedele.

Vi har masser af dele på lager og er altid klar med hjælp,råd og vejledning.

Vi har altid en flåde af brugte MC, der bla bruges til demo kørsel, som du kan booke, hvis du vil prøve sporten af inden du evt. selv køber. Eller hvis du bare vil have en sjov dag med gutterne i skoven. Se mere på hjemmesiden.

Desuden holder vi kurser på trial MC, hvor du som både ny og erfaren kører, kan lære nyt og flytte grænser. Bla har mange Enduro folk været en tur forbi på et kursus (Peter Weiss), og med stor succes overført trial teknikken til deres Enduro kørsel. Se mere på hjemmesiden.

Ole har desuden haft en stor finger med i spillet ved opfostring af nogle af Danmarks bedste trialkører, på både MC og cykeltrial, nationalt og internationalt.

I dag er også cykeltrial en stor del af Trialaction. Her er det lettere at få børn og unge mennesker i gang med den fede sport som trial er, fordi der ikke er lige så meget forældre-afhængighed til transport, som der er til MC trial, der jo kun kan køres i de tilladte træningsområder.

Vi har mange bookinger med cykeltrial rundt om i hele landet, hvor vi tager ud og laver shows og opvisninger til alle mulige arrangementer og events. Se mere på hjemmesiden.

Han træner og coacher de unge mennesker i cykeltrial i Viborg Trial Klub 2x om ugen, arrangere cykeltrial løb i UCI regi, hvor han i 2017, i samarbejde med Viborg Kommune, fik tildelt tillidshvervet som arrangør af UCI VM for ungdom – Youth Games.

Hans store passion er Trialsporten, at se de glade ansigter når ting lykkedes, om det er nye eller rutinerede kører, så er glæden og lyset i deres øjne det der gør det hele værd for ham!

Scroll to Top