Off road el knallert

En off road el knallert som Talaria Sting er for dig, der bare elsker fart og spænding. Med en off road el knallert kan du udforske selv de vanskeligste off road terræn. Knallerten er nem at navigere og kommer let omkring på både marker, bakker og kuperede områder. Den giver dig den ultimative følelse af frihed. 

 

Oplev selv glæden og spændingen ved en off road el knallert og mærk adrenalinen suse gennem din krop. 

På grund af den kraftige elektriske motor accelererer el knallerten lynhurtigt, så du er oppe i fart på få sekunder. Læg dertil, at denne off road el knallert er lavet med en letvægtsramme i CAD design, og du kan næsten ikke forestille dig fornemmelsen af at flyve afsted. Her bliver du virkelig udfordret både på din fysik og på din indre vovehals. 

 

Talaria Sting off road el knallert kan køre imponerende 75 - 80 km/t, når den er i topfart. Dette gør den især velegnet til dig, der er vild med at mærke vinden suse forbi. 

 

Sikkerheden er i top

Mens Talaria Sting off road el knallert er lidt af et bæst, når den suser afsted i høj hastighed hen over det kuperede terræn, er der bestemt ikke sparet på sikkerheden. Dette er en el knallert der er skabt til at være off road, og derfor kan du føle dig helt tryg, også når du kører gennem et særligt skarpt sving, hvor du kommer helt ned og ligge. 

 

Den specielle legering og topmoderne smedning gør, at Talaria Sting off road el knallert er både let og kompakt. Tilsammen giver det et godt tyngdepunkt. Derudover er el knallerten meget ergonomisk. Dette giver dig øget kontrol, både når du sidder ned, og når du står op. Den hydrauliske affjedring absorberer desuden både små og store huller, hvilket sikrer en bedre og mere sikker køreoplevelse, samtidig med, at du ikke går på kompromis med adrenalinsuset. 

 

Sikkerheden på denne off road el knallert er dermed helt i top, og du kan trygt begive dig ud på hæsblæsende off road eventyr i de kuperede landskaber. 

Hvor må man køre en off road el knallert? 

Talaria Sting kan i Danmark køres som tre varianter:

Som lille el knallert kan Talaria Sting køres af 15-årige med knallert kørekort, eller folk uden kørekort, som er født før januar 1995. færdsel vil være på cykelstier.

Som stor el knallert skal Talaria Sting køres med bil- eller motorcykelkørekort på vejen med max 45 km/t.

Det er værd at bemærke, at Talaria Sting off road (MX) ikke må køre på offentlige veje. Dette skyldes dens tophastighed på 75 - 80 km/t. El knallerten er dermed udelukkende til off road brug. Giv den derfor gerne ekstra gas, når du er på de teknisk svære spor, hvor både balancen og teknikken lige skal prøves af. 

 

Batteripakke og rækkevidde for Talaria Sting off road el knallert

Talaria Sting off road el knallert kommer med det bedste af det bedste inden for dirtbike verdenen: 

 

  • 60V 38Ah lithium-ion batteripakke på 2,28 kWh (som i øvrigt nemt kan udskiftes på få sekunder til en ny opladet batteripakke)
  •  LG 21700 lithium-ion-battericeller (i samme kvalitet som i mange elbiler)
  • Topmoderne programmeret BMS og optimeret intern struktur
  • Rækkevidde på 65 - 70 kilometer per opladning 

Kom og prøvekør en off road el knallert

Du behøver ikke nøjes med at tage vores ord om Talaria Sting off road el knallerten for gode varer. Vi giver nemlig meget gerne en prøvetur, så du selv kan mærke kræfterne bag den stærke elmotor. 

Kontakt os derfor gerne, hvis du er interesseret i at komme forbi og prøvekøre en off road el knallert.

 

På tmp.dk/talaria kan du finde mere information om modeller, ekstraudstyr samt guides om kørekortsregler m.m.

Talaria importeres i Danmark af Thomas Møller Pedersen. ApS, som importerer flere forskellige typer elektriske køretøjer fra nogle af de mest eftertragtede producenter. Disse kan naturligvis også købes via Trialaction, din el-knallert forhandler i Midtjylland. – Se flere el-køretøjer på tmp.dk

Scroll to Top