Nytårs Knald i bagpotten en succes.

Traditionen tro havde Midt jysk Trial Sport d 29 dec årets sidste trial træning.  Om det var Gløgg og æbleskiver der trak eller sammenholdet i trial miljøet det gjorde det store fremmøde ved jeg ikke, jeg tror dog på det sidste :0). Mere end 30 kører fra hele landet havde taget turen for at lege, alle aldre, nye og gamle cykler og hoveder :0). Der blev hurtigt sat nogle sektioner op i forskelligt niveau så der var noget for alle, vi havde ikke lavet det til en event som skulle køres som stævne men mere en hygge dag hvor alle kunne køre det de syntes de ville træne og prøve af.

Pitstop

Nogle kørte interne konkurrencer i små grupper, mens andre øvede i at køre på baghjul eller at hoppe længst på bakken. det sjove set fra sidelinjen var at der var cykler på kryds og tværs af terrenet, nogle med fart på andre mere fokuseret på teknikken. Vi havde på dagen fået lokket et par Classic kører med, Leif og Gil havde fået støvet cyklerne af , vi håber at der kommer flere næste år. Vi havde besøg fra Sjælland, Dan Jørgensen og drengene gav gas, Viktor og Oliver kørte nogle super gode spor som tegner godt for næste år. Vi havde også Nicolaj Tybring og forældre med fra Øen, Nicolaj er ny men ingen tvivl om at han hurtigt kommer efter det, hvis ikke han bliver låst inde er han på cyklen :0). Kørerne fra Sjælland inkl. den danske mester Mikkel Brade have taget en ekstra dag i i Jylland hvor vi d 28 trænede i Hårup og i Viborg Trial Klub for lige at få rettet teknikken ind til 2019 sammen med Alex Overby.

BETA Boys

Vi havde også fint besøg fra Fyn, FIM medlem Hans Jørn Beck, Jan Jørgensen og Sherco Team med Regitse i spidsen var ude. Jan, Dan og Mikkel udfordrede hinanden i sektionerne. TRS var repræsenteret af Bo og Sonny, Importøren har vist travlt med at skifte bleer for tiden, og så er der lige et knæ der skal hele op, Tillykke til Sofie og Morten. Vi havde de unge kører med fra Rebild Trial Sport, Carl Christian og Markus som yngste kører, fedt at se hvor meget de går til den, ingen syller efter et styrt, op på cyklen igen og videre. Der var flere Enduro kører med som leger lidt på trial ved siden af deres Enduro, tydeligt at se at de er blevet mere tekniske, men samtidig også dem der prøver grænser max, vi havde flere episoder der kunne indgå i MC kast fra bakke :0). Midt Jylland havde selvfølgelig mange kører med, dejligt at se at klubben vokser, vi fortsætter trenden i 2019. Jeg ville gerne ligge billeder op af alle, men som altid fik jeg ikke taget billeder, mest kun nogle fra pitten.

Stor tak fra  Trialaction, Beta Danmark, Honda Montesa Danmark, Jitsie, Hebo, S3, for året 2018.

Vi ses i sektionerne i 2019, altid med masser af dele i bilen :0)

Godt Nytår.

Scroll to Top