MC Trial i TV Lorry

Dan og Ole hos Honda service Truck
Dan Jørgensen & Ole Kristensen SSDT 2014

Dan Jørgensen gav fuld gas på  TV Lorry om MC Trial i  i weekenden.

Super flot reklame om sporten, Dan som altid med glade kommentar og god forklaring om sporten.

Udsendelsen kom rundt omkring sporten og Dan var hurtig til at forklare om teknik og udfordringen. Han fik slået fast at vanlig MC kørsel på landevej er temmelig kedelig :0). Der blev vist et par gode klip fra Scottich Six Days Trial hvor han også giver indtryk hvor hårdt det kan blive.

Udsendelsen var sat op omkring at de unge er ved at puste Dan i nakken, Mikkel Brade viste fin kørsel så alle kan se at det er for alle årgange.

Sjælland har i mit hoved de stærkste kort på hånden for fremtiden, Mikkel var med i indslaget her, han er fremstormende og vil på sigt nå til tops, han skal lige have kørt 10 års rutine i årene de næste par år. Mikkel har opbakningen og træner den mængde der skal til, han har fysik og vilje og skal bare have overblikket så han kan gennemskue de mest udfordrende sektioner allerede på første omg.

 

Et helt uset blad i denne udsendelse er Martin Hirschgaard, Martin har meget flot køreteknik og vil helt klart være med til at præge toppen de kommende år. Martin  er kun 17 år og nyoprykket  Elite kører, han har faktisk været oppe og trykke til de aller forreste i år og han sluttede på en samlet 3 plads ved DM tæt efter Dan. Martin har den fornødne ro og er den kører der minder mest om Jan Jørgensen, alle der har set og kørt med ham ved at han altid har haft en særlig flot stil.

Dan var ikke i tvivl om at Sjælland om få år har en danmarksmester, super indstilling og fedt når det lykkedes, hvem det bliver kan blive tæt løb, jeg håber at Mikkel og Martin sammen bider tænderne sammen og presser hinanden max, så bliver det danske niveau højere om få år :0).

Med Dan som inspirator vil Sjælland stå stærkt men som alle ved er Morten Andersen meget stærkt kørende og en svær mand at slå, så det er bare klø på drenge, Jyden han er stærk og sej :0).

Så du ikke udsendelsen så se den her:

http://www.tv2lorry.dk/arkiv/2014/11/9?video_id=97179