På Klostermarken dyster 13-14 årige om 5 pladser til VM i Cykeltrial

I kommende weekend d. 19. april vil danmarks bedste cykeltrial kører, i alderen 13-14 år, køre om pladser til VM.

TV2 på Tour
TV2 på Tour

At det forgår i Viborg hvor cykeltrial er helt med fremme er rent tilfældigt, men super fedt. SRAMligaen’s 1. afd skal køres der og efter snak med DCU var det oplagt at finde de bedste kører i aldersgruppen ved dette stævne.

Kørerne der kører om pladserne er i aldersgruppen 13-14 år, alle i den alder kan køre med ved stævnet, hvis de har UCI licens og har ambitioner om at være med fremme. Vi har i år flere kører som er i betragtning, da det er et par stærke årgange, så selv om der er nogle som trækker det korte strå kan de godt være stolte.

Vi forventer 6-8 kører i gruppen, som direkte skal konkurrere, men derudover vil flere dukke op og lege med over hele weekenden, alle er velkomne :0). Det bliver svære sektioner, mange ved godt at de drenge som kører om pladserne er på meget højt nivau, dette gør også at flere hellere vil kigge på frem for at kæmpe og lave volsomme styrt på noget som de ved  vil være for svært.

Vi ved at Danmarks bedste kører Jonas Kristiansen, Vm nummer 16, vil være der for træning og support for de unge, og samtidig vil andre dygtige kører fra andre klasser deltage med træning og lidt opvisning.

Vi vil bygge 2 sektioner nær målområdet for mountainbike, mens 3. sektion vil blive sat i stenene på Nordisk park 200 m fra de første. Deltagerne skal køre de 3 sektioner 2 gange hvorefter de bliver lavet om og køres 2 gange i modsat retning.

 

Der er for deltagerne mødetid kl. 9 med start kl. 10 hvor alle har 1.5 time til at gennemkøre de 3 sektioner 2 omgange, herefter vil der være 1 times pause, hvor sektionerne bliver bygget om og herefter igen 1,5 time til alle.

Vi håber selvfølgelig at se en masse publikum på pladsen og ikke mindst alle de andre som cykler trial så vi sammen kan give alle en super oplevelse til SRAMliga i Viborg.

 

Meget mere at se på:

Viborg holder i weekenden 1. afd af SRAMliga i mountainbike 18-19 april,  lørdag vil der være ungdomsstævne i mountainbike, hvor der er lagt spor ud over det fine terræn i Klostermarken, her vil kørerne efter gennemkørsel blive ekstra udfordret med teknik øvelser ved målområdet for at styrke dem til fremtidens udfordringer i ind og udland. Søndag er det eliten der er på cyklerne med fuld gas, masser af action og god underholdning.

Frivillige trialkører til TeknikøvelsenDet er vigtigt at DU møder op og hjælper på lørdag, jeg har lovet at vi trialdrenge hjælper DCU, det er vigtigt at vi får et samarbejde op og stå for fremtiden, Skal vi regne med at DCU vil sende os med til udlandet, må vi også vise at vi er klar til at hjælpe når det er nødvendig.  Skriv gerne en mail til mig om du kan hjælpe.

 

Sted: Klostermarken ved vandrehjemmet i Viborg, Vi ses :0)