"Julspinn" 2015 hos Trialaction d. 5 dec.

Lidt for en hver smag
Lidt for en hver smag

Trialaction vil gerne byde alle Trial interesserede til åben hus i butikken og  Vejrumbro forsamlingshus til Gløgg, Cacao og æbleskiver d.5 dec fra kl. 13.00-17.00.

MC Trial, Cykel Trial og Enduro i forening, kom og vær med.

Vi vil stå klar med nyheder til trial sporten, med og uden motor, samtidig som noget nyt vil vi også stå klar med de nye Beta 2016 enduro modeller.

Du vil kunne få et indblik i hvad der ligger på lager hos Trialaction, vi har meget mere end du tror, hvorfor købe i udlandet, original dele til Beta fåes ikke billigere i Europa!

Find årets julegave til ham/hende der har alt.

julegaver
Julegaver

Masser af nyheder fra Jitsie og Hebo, samt alt i dele og gejl til dit kørtøj.

Der vil være mulighed for hygge og snak med dine konkurenter, sjove fortællinger og god video på storskærmen :0)

Send din bedstemor og tante med så de kan se hvad du får tiden til at gå med, vi kan selvfølgelig hjælpe med at finde den perfekte julegave til netop dig :0)

Vi håber at du allerede nu krydser kalenderen, så du ikke er fanget i en Julefrokost :0)

Er du cykel kører opfordre vi dig til at tage cyklen med, Vejrumbro er ved at få renoveret kloarker så der er masser af nye rør i byen at hoppe på, jeg opforder Viborg Trial Klub til at åbne for træning efter 18.00, så de der kommer langvejs fra kan få lidt ekstra ud af turen.

Vind en cykel:

IMG_8373
Masser af cykler

Igen i år har du mulighed for at vinde en cykeltrial til en værdi af 8.000,-  kun 160 lodder, først til mølle, udtrækning af vinder kan ses d.24 dec kl. 20 på Trialaction.dk.

Du må nedenstående gerne melde din ankomst så der er æbleskiver nok :0)

Adressen er:

Trialaction Østervangsvej 4 Vejrumbro  8830 Tjele.

Scroll to Top