DM MC Trial i Lynge med de unge i fokus.

Glade drenge
Glade drenge

Jotagas Rapport: Så er DM 2 vel overstået i Lynge Grusgrav, og Team Trialaction med Morten Andersen og Dan Jørgensen var igen øverst på skamlen i Elite. Sektionerne var meget varieret fra sten og ler til sand. Der var igen i år lang transportrute så alle skulle være på dupperne og være fokuseret på både tid og sektioner. Helt fra start viste Dan og Morten gode takter, de kom flot gennem sektionerne og havde allerede på første runde lagt afstand til konkurrenterne. De fortsatte begge den flotte kørsel og eneste trussel til Morten var Dan som kørte nogle gode omgange. 3 omg. satte Morten så tingene på plads med en omgang på kun 6 fejl. 3 pladsen gik til Thomas Pedersen som havde lidt problemer med benzintilførslen på sin Sherco, her ligger tanken jo bagerst på cyklen og skal derfor pumpes frem til karburatoren, af uforklarlige årsager døde den uheldigvis i sektionerne et par gange hvilket gav et par trælse 5ere. Thomas kørte ellers ganske flot i flere sektioner.

I klasse A havde Martin Hirschgaard stor kamp med Jan Jørgensen om første pladsen, efter de første 3 runder var de helt lige, men Martin var mest kold på dagen og trak en fin førsteplads op af hatten foran rutinerede Jan. 3 pladsen var nok dagen flotteste bedrift, Mikkel Brade kørte et rigtig flot løb på sin 125cc, ser man bort fra første runde kørte han op med Martin og Jan og med sin unge alder er der ikke tvivl om at Martin og Mikkel vil komme til at præge A-klassen senere i år, nu har de duftet til toppen af podiet. Om det var de præmie piger der var på stedet er også en god mulighed for deres fine kørsel :0)

Klasse B var igen med ungdommen øverst, her var Jonas Reinau sikker vinder på sin 125 cc, Jonas kørte rigtig flot og havde på de 3 sidste runder, altså 30 sektioner kun 9 fejl hvilket må sige at vise stor koncentration. B-klassens eneste pige Sofie Sørensen kæmpede længe om 3 pladsen, men måtte tage til takke med en 5 plads.

Klasse C havde flere nye med, mest lokale kører som vi forhåbentlig ser mere til fremover. derudover havde klassen igen mange unge med som ikke havde kørt så meget i sektioner endnu, Troels Møller , William, og Vincent kan desvære ikke ses på listen da de ikke kom gennem dagen inden for tidsrammen, jeg så dem ofte køre fine runde nuller hjem med store smil, efter min mening det vigtigste for at få dem godt i gang,  lidt mere rutine og  de er snart at finde på skamlen. Tak til Sjælland for et godt trial, her lidt billeder fra nogle glade deltagere.