Jonas K, Danny Macaskill, Kolar, Jack Carthy mf. til Dresslercamp

Jonas in Action
Jonas in Action

I den forløbne uge har Jonas og Mikkel Kristiansen været på træningstur i Tjekkiet til årets Dressler Camp. Campen er ved at blive kult og flere af de store navne besøger den for at få god træning. Jonas og Mikkel havde hver i sær Cykel og MC med og var klar til leg fra start. Som overskriften viser var det de helt store som var med, Jack Carthy er VM 3er i 26″ cykeltrial, mens Kolar ligger nummer 3 i VM 20″. Danny Macaskill kender de fleste vel fra Red Bull filmene hvor han er verdenskendt med mange millioner hits. Jonas deltog for 3 år i træk som led i træningen op til BIU EM  i næste weekend og efterfølgende 2 weekender med BIU VM henholdsvis i Spanien og i Tjekkiet. Som sagt kender alle Macaskill, men for lige at nævne det var det faktisk Kolar der lavede bedste trick på campen og flere steder var Kolar bedre, vurder selv på filmene fra You Tube. Macaskill trænede i øvrigt på Jonas cykel, han var imponeret over hvor godt den kørte og hvordan alt bare var sat 100% op.  Jonas og Kolar er rigtig gode venner da de begge har kørt BIU sammen de sidste par år, begge er de 2 outsidere som dukkede op til UCI EM som ingen havde hørt om. Jonas imponerede i Junior mens Kolar gjorde det i Elite. Efter signe kørte Jonas mange steder op med Kolar under træningen, og de trænere/topkører som havde set Jonas for 1 år siden samme sted havde aldrig set en kører med så stor fremgang.

Vi skal selvfølgelig sige at Macaskill jo er dygtig på Street delen og at han kan nogle fede tricks, men mange steder skulle han have mange forsøg før det lykkedes, når sektionerne strammede til holdt han sig pænt væk. Alle kender Macaskill, men Danmark skal være klar over, at vi nu har en kører som ikke er bleg for at tage udfordringen op med ham i sektionerne, stof til eftertanke. Jack Carthy og Jonas som jo begge er på Jitsie Teamet kom nu tættere på hinanden, de fik trænet sammen og snakket sektioner, de kan nu sparre med hinanden til VM da de jo kører forskellig cykelstørrelse.

Jonas selv var rigtig godt tilfreds med sin kørsel og han kunne se at han er ved at være tæt på verdenstoppen også i Elite, hvor han skal køre næste år. Teknikken er på plads, højden er der næsten også, det er nærmest bare det at vænne sig til at lege med de store der skal køres ind i hovedet, og så tanken om at der nogle gange er 4-5 meter ned :0)).

Som nævnt er der EM BIU i næste weekend i Spanien, her er Jonas ambitioner en medalje, alle han skal køre imod har han slået før og han vil selvfølgelig gå efter øverste plads.

Trænes af 7x VMer Dani Comas før VM.

Efter EMet skal tiden jo gå med noget og vi har derfor via Jitsie lavet aftale om special træning med Jitsie Pro kører 7x VMer Danni Comas på hans adresse, med henblik på at Jonas skal vinde Junior VM i BIU.  Det lyder vildt, ja måske lidt ufatteligt for de fleste, men det er altså målsætningen hvis cyklen kører og Jonas er skarp på dagen.

Se i øvrigt Jonas Kristiansens hjemmeside her: http://jonaskristiansen.com/velkommen

Efter BIU VM håber vi så at vi skal have ham med til UCI VM i Afrika, her skal han udtages af Dansk Cykel Union.