Ferie for Alle 2014

 

Cykeltrial til Ferie for Alle…

Kom og leg med, super sjov weekend med masser af action, venner og sjov 3 dage i god varme.

Ferie for alle 2014
Ferie for alle 2014

Snart er det tid til FERIE FOR ALLE 2015. Messen kører over 3 dage fra d. 20. – 22. feb., med mere end 60.000 besøgende. Vi har igen i år fået tildelt et område i hal C. Vi bygger som vanligt et område med paller i alle niveauer, hvor vi frit kan træne fra morgen til aften. Arealet er ca som sidste år, og med plads til max 15 kører på standen af gangen. Vi ved af erfaring at lørdag er mest attraktiv, men vil sætte STOR pris på, at nogen også vil komme fredag, men og søndag.
Med en VIP billet fra Trialaction, får du adgang til alle 3 dage, gå direkte forbi køen til scanneren med din cykel og komme ind og cykle på vores stand i god varme, og helt sikkert imponere en masse mennesker. Vi gør opmærksom på at der kun må cykles på Trialactions afmærket område. Billetten giver selvfølgelig adgang til hele messen alle 3 dage.
Pris for billet som gælder alle 3 dage kr.150,- pr. stk/cykel.
Kun med VIP billet er det muligt at cykle på Trialactions stand.

Vi vil gerne vide hvilke dage du kommer på messen så vi har lidt styr på det :0)

Send en mail med navn og adresse til: trialaction@sport.dk  og vi sender billet med post, så du er klar fra start. Du modtager en mail retur med info om kontonr. til betaling af billetter.

Forældre eller andre som skal på messen, kan ligeledes købe VIP billet hos Trialaction for kr.100,- , billetten kan bruges alle 3 dage. Normal entrépris 100,- kr pr dag. Transport til og fra messen samt forplejning er for egen regning og eget arrangement. Har du spørgsmål er du ligeledes velkommen til at maile til os.

Når du bestiller din billet til Ferie for Alle messen, skal du huske at opgive dit navn, da billetterne bliver udskrevet med jeres navn på. Dette er for dem som skal ind med cykel og køre på Trialactions stand. Forældre eller andre der vil købe VIP billet, behøver ikke opgive navn, da vi skriver FORÆLDRE på disse billetter.

For at vi kan nå at få billetter med posten, er sidste frist for bestilling onsdag d. 18. februar kl. 12.00.

Åbningstider på Ferie for Alle:
Fredag 20. februar 2013: 10.00 – 18.00
Lørdag 21. februar 2013: 10.00 – 18.00
Søndag 22. februar 2013: 10.00 – 17.00

Vi glæder os til 3 fede dage med masser af trial og action.

Her lidt billeder fra 2014.