DM Cykeltrial 2013

Jonathan Fjendsbo
DM i Hårup 2012

Efter lang tilpasning af div. kalendere fra MC trial, svensk mesterskab og de internationale stævner, opvisninger, har vi nu fået det til at nå sammen så så vi kan komme ud og konkurrere hen over sommeren.

Vi håber selvfølgelig at alle der cykler kommer ud og prøver at køre stævner, der er klasser for alle og det vil give et godt sammenhold og kammeratskab. Vi har nu flere klubber igang, men jeg opfordrer alle som ligger og leger alene ude i landet bakker op og kommer ud at køre med andre da det er her man lærer noget. Det vigtigste er at alle møder op så vi kan få et super sammenhold og masser af sjov træning sammen.

Vi vil for 2013 kører BIU reglement i klasserne 5-10 år, klasse C, B, A og Elite hvor der i alle klasser findes en samlet dansk mester.

 Dato:

12 Maj. DM 1  Øby (lille Norge). Natur trial ved Vejrumbro.

18 Maj. DM 2 Holbæk Trial Klub, Opbygget på havnen i Holbæk, 500 m. fra byens centrum.

14 September DM 3 Hårup MC trialareal, natur trial ved Silkeborg.

19 Oktober. DM 4. Holstebro, på Amu centeret.

2 November. DM 5 Viborg Trialklub, Indoor i hallen i Viborg.

Vigtig Info.

Vi har i 2013 lavet nyt tiltag som vi håber vil blive positiv modtaget. Vi har da springet er stort fra klasse til klasse, besluttet at alle deltagerer kan tilmelde sig i klasse Half & Half i klasse B, A og Elite. Er du kategoriseret til at køre i en af disse klasser men mener du at det er lidt for svært, kan du melde dig til så du kører 50% af sektionerne i din klasse og 50% af sektionerne i klassen under. Sektionerne som skal køres i let spor er udvalgt af arrangøren så det er ens for alle. Dette skulle gerne give nogle nuller i de lettere sektioner, som så kan motiverer til de svære. Ved resultat udregning vil alle der deltager i Half % Half altid figurere under de som har kørt 100% deres klassetrin.

Licens 2013:

For at deltage i stævner skal du have gyldig BIU licens, her skal du via din klub bestille dit licens, er du ikke i klub kan vi hjælpe dig til nærmeste afdeling. Licens koster 200,- for hele året,  du vil modtage et plastic kort med nummer osv. (som et dankort). Licensen giver dig mulighed for deltagelse til stævneren, beløbet dækker udgifter til planlægning, resultat lister, opfølgning og opdatering fra stævner og samlet DM medalje osv.

 

Scroll to Top