Dato for Cykeltrial DM 2014.

Dm 2013 Holstebro
Dm 2013 Holstebro

Langt om længe har vi nu kalenderen klar til Cykeltrial DM, at den først kommer ud nu skyldes at der er mange events det skal passe sammen med, som i måske ved har jeg også en MC kalender og da vi ønsker at få svensk deltagelse til de danske løb har vi også deres kalender at tage højde for og så lige den internationale :0) Vi har opvisninger som er i kalenderen og mere på vej.

Alle disse datoer gør også at hele året er mega travlt for mig men vi har nu fået det til at gå op.

Vi afholder igen i år 5 afdelinger, men som noget nyt kører vi både lørdag og søndag i samme weekend, dette for at holde udgifterne nede for dem som skal over Storebælt og samtidig for at få et super sammenhold klubberne imellem. Planen er at der kører konkurrencer om lørdagen med hygge og snak efterfølgende og så næste afdeling søndag i et nyt område i nærheden.

Vi opfordre på det kraftigste at du deltager til DM så vi fælles kan fremme sporten, jo flere der er jo sjovere er det at lave løb og jo mere vil sporten vokse. Der er klasser for alle, har du ikke ambitioner om at være den bedste kan du bare være med for sjov i den klasse du passer ind i.

Du kan deltage i klasse 5-10år, C,B,A,E og half&half klasser midt imellem.

Licens 2014, mere info fra Nanna om kort tid.

 

DM 1-2 afholdes af Holbæk Trial Klub d. 14-15 Juni, her har Bo Sørensen skaffet overnatning bad osv. i nærliggende idrætshal. Her vil der også være mad osv. Mere info senere.

DM3-4 afholdes i Midtjylland d. 16-17 August., her kører vi igen i de skønne omgivelser i Øby og Hårup.

DM 5 Finale Viborg Trial Klub d. 1 Nov.

Vi håber at Sverige vil komme på besøg og jeg vil også opfordre de danske kører til at smutte over Øresund og teste formen af mod svenskerne. Første afd. ad SM er allerede har d. 10 Maj i Hawkhils, absolut en tur værd. Kravl sammen i nogle biler og få en god oplevelse, der er campingplads tæt på trialområdet.