Danske Top kører på Maestro fabriks Team for 2019.

Maestro bikes vil frem i toppen i 2019 og har med udvikling af helt ny carbon cykel og gode kører gode chancer for at vise deres produkter positiv frem. Jonas Kristiansen lavede allerede til VM i Kina aftale om at skulle cykle på deres cykler i 2019.I Kina testede han prototypen og fik snakket diverse muligheder igennem.  Jonas ligger med i toppen af VM i 20″ klassen og derfor var Maestro super glade for at få denne deal i hus. Jonas her nu fået sin første cykel som Kevin Liu personligt har leveret her i Viborg så alle små detaljer kunne blive justeret. Det er nu på plads og Jonas er super godt tilfreds med cyklen.

Besøg tog en uventet drejning:

Kevin skulle være i Danmark i et par dage og så videre, men efter at have set og oplevet nogle af kørerne udsatte han turen hjem. Kevin har som sagt signet Jonas Kristiansen som første køre på Team Maestro i 20” klassen, vi ved uofficielt at der kommer en topkører mere med på teamet fra udlandet, noget vi kan kalde Dream Team, jeg må endnu ikke oplyse navnet på denne kører :0).

Maestro har også kigget på kører i udlandet til at vise deres 26” cykel frem ved worldcup, her har de snakket med flere kører, nogle har søgt om at få tilbuddet men intet var faldet på plads.

Alt dette tog en vild vending med Kevin i Viborg, han spottede Jakob Arentz som er danmarks bedste på 26” cykel, han fik lov at teste 26” Maestro cyklen og Kevin var vildt imponeret.

Det er nu gået så vidt at Jakob også her signet Maestro og han kommer hermed på samme Team som Jonas Kristiansen og …… hvilket er fantastisk stærkt. Altså en kører i 20″ og 26″ klassen i Verdens hårdeste klasser. Det er da sejt.

 Der er helt fantastisk at lille Danmark og Viborg har fået 2 kører på dette team, Jakob lidt som outsider i 26” her bliver han lidt et ”wild card” som på de gode dage kan køre sig i top 20 og måske længere. Maestro tror på at Jakob kan være med.

Jakob har de sidste par år kørt med ved flere worldcups i 26” klassen men er røget ud tæt på semifinalerne, ofte pga. at hovedet. Det mentale kan hurtig drille på det høje plan og mindste fejl koster. Det skal der nu arbejdes med :0))

At vi har fået 2 kører med på et international team er jo en super motivation til de yngre kører, hvis man virkelig vil er det muligt, også i Danmark.

 Kevin’s begejstring for Viborg udmærker sig i en video som er lavet over de dage han her brugt i Viborg, vi har været rundt i Viborg og filme, han har haft drone oppe over Viborg søerne og filmet flere dele af Viborg gående, med til Viborg sports mestre og selvfølgelig en masse gode klip fra Trial hallen og Game.

Alt dette glæder vi os til blive lagt op :0)

Påske Jam:

Til info kan jeg også oplyse om at Viborg Trial Klub i Påsken afholder ” Easter Jam Denmark” her vil hele Verdens toppen komme til Viborg. Vi har aftale med Verdensmester i 20” klassen, Ungdoms Verdensmester, Junior Verdensmester, flere nationale mestre,  topkører fra Spanien, Østrig, England, Slovakiet, Tyskland, Brasilien, Kina, Canada, Sverige, Norge….

Der afholdes først C1 stævne og efterfølgende er der Jam hvor alt testes og prøves af verdens bedste, kryds allerede nu kalenderen, publikum er velkommen.

 

Scroll to Top