Cykeltrial licens 2014

Sæsonens første DM er lige om hjørnet, nærmere betegnet d. 14. og 15. juni på Sjælland. Vi har i år valgt at afvikle 2 løb pr. weekend, for at minimere antallet af weekender til løb. Der er flere danske kører der skal ud op prøve kræfter Internationalt, og her skal der også bruges weekender.
For at kan køre med, skal du have dig et cykeltrial licens.

Der er klasser for ALLE, og ALLE kan være med!

Cykeltrial licens skal du bestille hos Trialaction på nedenstående mailadresse. Trialaction er den danske BIU (Biketrial International Union) repræsentant. Vi kører efter BIU reglementet i Danmark.
Et cykeltrial licens koster kr. 250,- for hele året. Her får du et plastikkort som du skal medbringe og vise når du registrere dig til et løb. Dit licensnr. skal oplyses når du tilmelder dig et løb, i den arrangerende klub.
Licenspengene går til medlemskab af BIU, samt til medaljer og blomster der skal uddeles til de samlede Danmarks Mestre når løbsåret er omme.
Det deltagergebyr der betales på løbsdagen til den arrangerende klub , går til pokaler på dagen, samt til administrative udgifter i forbindelse med fremstilling af pointkort, lister på dagen osv.
De som IKKE har fået bestilt sit årslicens kan løse dagslicens på løbsdagen til kr. 100,- .
Du skal hurtigst muligt og SENEST d. 23. maj have bestilt dit licens. Dette så vi kan nå at få dem fremstillet og medbragt så du kan få det udleveret til første løb.
Når du bestiller licens får du en mail retur med oplysninger om betaling.

Oplysninger vi skal bruge:
Navn: (For- og efternavn)
Fødselsdag: (dag/måned/år)
Medlem af klub: (klub navn)
Klasse: (fx. B)
Licensnr.: (hvis du tidligere har haft licens)

Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at sende en mail på: trialaction@sport.dk
Her skal du også bestille dit licens.
Skal du ud og køre BIU løb i udlandet skal du have et Internationalt BIU licens, det bruges også til de danske løb, så du skal ikke have 2 licenser. Det koster kr. 350,- og her skal vi bruge et billede af dig i pasbillede størrelse. Det bestilles ligeledes hos Trialaction. Der skal lidt andre oplysninger på, send en mail med International Licens i emne, så beder vi om de oplysninger vi skal bruge.

Vi glæder os til at få DM sæsonen skudt igang 🙂

Vi ses i sporet!