Camps

Cykeltrial Sommercamp

Hvert år i uge 27 og 28 afholder Trialaction cykeltrial sommercamp. Campen’s formål er, gennem stort fællesskab at skærpe interessen for cykeltrial for såvel øvede som nye kørere. I løbet af campen vil er være fokus på TRIAL som sport samt undervisning indenfor såvel teknik som reparation og vedligeholdelse af udstyr som indgår i sporten. Desuden vil der være masser af sociale events, hvor deltagerne ser vigtigheden af sammenhold, samarbejde samt fælles oplevelse mod nye mål og udfordringer.

Camp’en starter om onsdag kl. 9.00, og der er aflevering frem til kl. 12.00, hvor forældre mm. skal forlade campen.  Indkvartering vil være på vores lokale friskolen, som vi lejer til formålet, her laver vi sovesal i gymnastiksalen, og der vil her være opsyn og tilsyn af voksen som også sover på skolen. Vi er konsekvent mht. ro og orden.  Vi slutter af lørdag middag med frokost , hvor forældre kan deltage i ”byg-selv burger” på grillen, pris kr. 50,- pr.pers., burger er inkluderet i deltagernes forplejning.

Har du ikke selv cykel, men kunne du godt tænke dig at lege med, er det muligt at leje en cykel i de 4 dage. Pris kr. 300,- + evt. reparationer (begrænset antal cykler).

Pris for camp inkl. fuld forplejning, masser af koncentreret trial, kammeratskab og meget mere: Kr. 1.198.- pr. uge.

Tilmelding vil være ”først til mølle”. Du kan tilmelde dig den ønskede uge, så længe der er pladser. Er den ønskede uge fuld booket, vil du blive kontaktet om du ønsker at deltage i den ledige uge. Der er max. 30 pladser pr. uge, dog vil en uge blive aflyst ved mindre end 20 tilmeldinger.

Campen er et populært tilløbsstykke hvert år og som regel fuld booket. Følg med her på siden, hvornår der åbnes op for tilmelding til camp 2013, så du kan sikre dig en plads.