BMX kører Malene Kejlstrup med Hebo aftale for 2022

Ready to go

Trialaction har fra 2022 lavet en aftale med Malene om at hoppe på cyklen iført Hebo beklædning hvilket vi er super glade for.

Malene har gennem flere år vist at hun et super talent med mange store resultater nationalt og internationalt, hun er ambitiøs og har målsætning som gør at vi gerne vil se om vi kan være de sidste få procent der kan få Malene et trin højere op af stigen.

Malene er 19 år gammel og har kørt BMX fra hun var 10, hun har lavet super resultater i sine unge år hvor hun har taget flere top placeringer, nr. 1 til EM flere gange og nr. 7 ved VM i 2015. Hun vil nu gøre alt for at nå til tops, hun træner målrettet mod OL og VM i København 2025 og har derfor også valgt at flytte til København hvor hun ser de bedste muligheder for fremtiden.

Malene er som i kan se i Hebo fra top til tå, her kan jeg oplyse om at under overfladen har Malene Hebo safty jacket som selvfølgelig er er behagelig blød til det bliver udsat for slag. Knæbeskyttere er model som trækkes på som strømpe, nogle af bukserne har lomme hvor der er plads til knæbeskytter, altså ingen irriterende stropper og velcro. Hjelm og briller er tilpasset hinanden, alt i lette materialer og  som i kan se vi har selvfølgelig valgt en stor del ud fra nationalfarverne :0)

Vi har gennem længere tid fået flere og flere til at kører Hebo produkter og det er ingen hemmelighed at vi har fået rigtig god tilbagemeldinger. Jeg har fra start været overbevist om at at det beklædning vi bruger fra Hebo i trial og enduro sporten bare ville være perfekt til BMX da der er tænkt utrolig meget på komfort da trial og enduro ofte køres over mange timer. Hebo er verdensførende på trial beklædning og har her udviklet i samarbejde med historiens mest vindende motorsportskøre Toni Bou der har 14 indoor og 14 outdoor Verdensmesterskaber i træk.

Hebo girl
Hebo girl

Vi ønsker Malene alt det bedste for de kommende år og ser frem til store resultater med hende.

Har du spørgsmål eller ønsker at se prøve Hebo så er vi altid klar. Jeg må tilstå at alt det nye ikke er opdateret på hjemmesiden da det tager en del tid ;0). Jeg kan dog anbefale alle at gå ind på: https://hebo.com/gb/  hvor du kan se alle Hebo produkter.  Vi har ofte en mand i marken med udstyr, Bent Madsen er rundt til flere stævner og ofte er bilen toppet op med varer. Ring eller send en mail til Trialaction så er vi klar til at finde den rigtige løsning.

Følg Malene på Instagram: malene_keilstrup

Scroll to Top