Beta Trial og Enduro i Danmark

Evo2t2015_web_1Beta Trial og Enduro  import til Trialaction.

Beta har gennem de sidste år ikke været det mest sete i Danmark, men nu er der mulighed for at få dele og MC igen.

Beta har som alle ved en ganske fin MC trial, Mikkel Brade er pt. eneste kører som har den nye model Beta, mens der er flere gamle cykler.  Har i spørgsmål om kvaliteten på Beta er det bare ringe til Mikkel, som I ved bliver det materiale han bruger testet til max :0).

Priser:

Alle modeller vil blive lagt på hjemmesiden hurtigst muligt, men jeg vil dog gerne love at der er en special rabat på første nye 250-300cc der ruller ud af butikken. Vi kan nu logge ind og se priser på alle dele, har du forspørgsler så tøv ikke med at spørg. Vi vil ligge de nye modeller op på shoppen med pris i 2 udgaver, du vil for fremtiden kan order en Beta klar til brug eller vælge at få den i box, og selv monterer og opstarte cyklen for en lidt lavere pris. Dele vil ikke være dyrre end i udlandet, vi kan være med.

Her lidt priser på Trial modellerne:

80cc Junior 24.500,- inkl. moms

80cc Senion 30.000,- inkl. moms

125cc 44.500,- inkl. moms

250cc 48.000,.- inkl. moms

300cc 49.500,- inkl moms.

(Venter på priser på Enduro)

Se alle nye Beta modeller og teknisk info på:  http://www.betamotor.com/en/all/bikes 

Xtrainer_webReservedele:

Vi vil ikke ligge det store lager op på dele da der kun er få modeller af hver i DK, men jeg kan forsikre alle om at deres reservedels system virker. Jeg har for at teste systemet bestilt de første dele og det første er allerede på vej til Danmark, alt er sat op så det er simpelt at ordre til alle modeller og når der er trykket enter på tasterne er ordren sat igang og samme dag med GLS  til DK.

Enduro:

Beta har i udlandet stor succes med Enduro maskiner, for 2015 er der store ordre og fabrikken har travlt med at producere, Beta UK (Lampkin) havde for få år siden kun trial på programmet, de fik så enduro på programmet og de har for 2015 ordret 600 stk Enduro maskiner,  Fabrikken produserer nu ca 8000 stk. pr år og er i stærk stigende udvikling på den front. Jeg håber at vi her i DK skal have testet cyklen, har du tanker om at prøve noget nyt så giv et ring til Trialaction40184034.