BETA Motorcycles

Beta Motorcycles:

Råder over kvalitets offroad motorcykler i flere kattegorier.

EL:

Helt fra de små er Beta med på den Elektriske side på lige fod med Oset og Mecatecno. Beta har deres helt egen El model som bemærker sig med den meget lave vægt og super flotte finish, helt klart en cykel knægten vil være stolt af.

Trial:

På trial delen er Beta med helt fra 80cc med mindre hjul og hele vejen op til 300cc 2t og med en 250 og 300cc 4t til ham der ikke kan få takter nok. :0). Beta cyklerne er i super god kvalitet, orginale reservedele ofte billigere end uroginalt så her er man også godt stillet hvis uheldet er ude. Modeller fra 125cc kan fåes i standart udgave og Racing udgave med flere factory dele og andre farver.

Enduro:

Dette marked har BETA taget med storm, Beta har siden 2015-16 haft super travlt i produktionen, de har udviklet en Enduro cykel i en super kvalitet som er bygget 100% til enduro og tilpasset størstedelen af kører, altså en cykel man sætter sig op på og føler sig godt tilpas på helt fra start. Cyklerne fåes i 2T 125-250-300cc og 350-390-430-480cc i 4T. Fælles for alle er en super let cykel, god kvalitet til gode priser, kig til udlandet og se på resultater, her er Beta med fremme og flere og flere har set at det er en cykel man skal regne med. I Danmark har vi efterhånden flere cykler med i sporet, den Danske Extrem Enduro mester Magnus Beck Rasmussen kører Beta 300 Racing og Peter Weiss som er kendt over hele kloden for sine kurser og høje tekniske niveau har standart Beta 300cc at vise sin kunnen. Har du mere interesse for BETA så se mere på BETA’s hjemmeside: http://www.betamotor.com/en her er alle data og info om cyklerne. Jeg kan kun råde jer til at kontakte de kører der i dag og spørg dem ud om cyklerne og servicen  med dele osv. så kan I få det fra slutbrugeren :0). Vi ses på BETA i fremtiden.

Scroll to Top