BETA demo med masser af besøgende.

Beta Enduro 390cc 4T
Beta Enduro 390cc 4T

Så fik de nye Beta enduro maskiner sin første ilddåb i det nordjyske, Ålborg Offroad Klub havde været så flinke at ligge anlæg til.Vi startede kl 10, hvor 2 helt nye maskiner stod skinnende i solen, ikke et støvkorn at se. Hurtigt var første mand klar til at fugte dækkene på det udlagte spor. Ålborg har som de fleste nok ved en del kridt i jorden, hvilket gjorde terrænet temmelig glat. Flere og flere dukkede op, faktisk var hele P pladsen fyldt, Pølse mester Peter Thomsen var faktisk ved at være bekymret om der var pølser nok til grillen :0).
Der var god stemning i pitten, nogle var mere aktive end andre på cyklerne, men jeg må sige at de to Beta modeller ikke fik meget pause. Der blev testet 4T og 2T, sammenlignet, snakket, testet. Pølserne blev spist, endnu en omgang på cyklerne efterfulgt af bagerens super gode Othello lagkage, igen på cyklen og se om det kunne mærkes på biddet :0).

Sol, grill og Othello
Sol, grill og Othello

Nogle var til det ene og nogle det andet, efter nogen kørsel, justerede vi powervalve og gjorde 2T’en lidt roligere hvilket passe de fleste i det fedtede føre.  Jeg var selvfølgelig selv rundt på cyklerne men da jeg ikke har den store erfaring på enduro, håber jeg at de som prøvede cyklerne nedenstående kommentere hvad de oplevede godt og skidt :0). Jeg takker alle for at I tog godt imod det nye, Beta cyklerne kan igen ses og testes alt efter hvad vi kan få lov til, til Tom’s Juleræs d. 19 dec. Til info kan begge cykler købes med fornuftigt afslag efter demo.

Har du yderliger interesse om Beta er du velkommen til at sende mail, jeg havde flere forspørgsler på hvad afgiften er, dette vil jeg følge op på, jeg har haft kontakt til Skat uden at blive klogere, nu i dag fik jeg så en kontakt som skulle kunne hjælpe.

Der skulle komme flere billeder op på Ålborg Enduro Klub senere.

Scroll to Top